2024-07-16 79 浏览
中学成日食吉野家,因为平靓正件一价比超高,今次经过见新出咗盐烧和牛丼,睇下同平时和风牛肉丼有咩分别先😋🐄盐烧和牛丼做法采用盐烧,真系惹味吸引好多,用上M8-M9优质和牛,牛味浓郁,香气十足,同埋温泉蛋、紫菜饭一齐食超正👍🏻适逢下午茶,全新餐牌只系$20起,真系好抵食,要咗新推出轻食之选:和风牛肉、嫩滑炒蛋/温泉蛋,配迷你饭/米粉有得拣米粉,啱我唔钟意食咁多饭嘅人,配和风牛肉好夹,有啲牛肉汁、洋葱,一直都好食有水准👍🏻🐮一番和风牛肉巨丼呢款特大啱晒钟意食饭嘅男生,大大碗好饱肚,唔止饭系巨型,和风牛肉一样超多,连埋暖笠笠温泉玉子捞饭,更好食😋🐥牛肉煎鸡双拼丼吉野家除咗和风牛肉好食,煎鸡都系招牌,呢个丼饭系双拼,啱晒选择困难症嘅朋友😆煎鸡皮脆,煎得香口除咗正餐,仲有好多小食可以追加🍢金菇牛肉卷无得输嘅组合,加埋酱汁好食🐟照烧鲭鱼经常都会加呢款小食,好多汁好够味,衬饭同米粉都一流🍢炭烧鸡串特别香口,好多酱汁,不太咸

🐄盐烧和牛丼

🐮一番和风牛肉巨丼

🐥牛肉煎鸡双拼丼

除咗正餐,仲有好多小食可以追加

🍢金菇牛肉卷
无得输嘅组合,加埋酱汁好食

🐟照烧鲭鱼
经常都会加呢款小食,好多汁好够味,衬饭同米粉都一流

🍢炭烧鸡串
特别香口,好多酱汁,不太咸