2018-10-08
呢日系结婚周年纪念日,唔想老公太破费,于是就胆粗粗入去试吓呢间系屋企附近新开嘅日式快餐店,餐厅主打一人前铁板餐、日式丼饭等等,餐厅主要采用自助购票形式,亦都有传统的收银服务,食物价钱相宜,五十几蚊起表就可以吃得好满足呀!餐厅环境主要以黄色作为主调,店舖内的职员都十分年青有活力,进入店舖时感觉年轻又有元气,门口设有两部自助点餐机,而店舖内亦设有一部自助点餐机,自助点餐机并以八达通卡付款真系好方便。我俩点了铁板角切和牛套餐$78同埋豚肉生姜烧配温泉玉子$64,铁板角切和牛套餐真系好抵食!和牛明显厚切得黎又唔韧,有咬感!又不会吃到成口油,也不感到肥腻!豚肉生姜烧配温泉玉子,豚肉份量好吸引,有咀嚼感劲入味!呢个饭系日本系好简单既家常便饭,但居然可以系呢度食到有家既感觉!总括以上嘅样样都好好,但可惜..........我们还点冻柠水,职员未有细心留意顾客落单要求......明明小甜走冰,佢就俾左走甜小冰🤦🏻♀️为免浪费,都系算了吧⋯⋯
总括以上嘅样样都好好,但可惜..........