2015-10-29 559 浏览
之前见到团购成日卖呢间甜品buffet,虽然平时我都有去呢间野其下既甜品屋食野,但食甜品buffet都系第一次,仲要去到黎深水埗食。结果我都系买左,仲要约左3个细佬一齐去试,琴日终于食到啦。话说团购有大角咀同深水埗择,见到op d 食评都惊惊地...两间d评语都系一般。所以最后我都系去深水埗食。我地book左19:30,细佬们19:00到晒仲话一个人都冇唔敢入去...结果去左对面m记坐,我就19:30到达。其实入面都只系得1台3个人既客,呢d时间冇咩人食甜品都正常既。其实入面环境都唔差。之后我地先1人叫左1个只可以叫一次既食物先,除左下面仲有冇影相既"白雪黄金卷"好大件,但入面空心的,虽然几好味但唔饱肚。趣趣的好好味,有唔会好粉佢呢个比左好多冰底,好少榴梿肉,我之前系其他分店食冇咁少榴梿肉因为一转可以叫8样野,所以另外叫左2杯宇治金时特饮,同我最爱吃既芒果河粉及细佬最爱既芝麻糊。因为其他野都几甜,变左食佢好似冇咩味,所以食佢之前最好饮少少水,清一清个口先食,咁先食到佢d河粉有椰子既香味。唔知系我食唔惯佢生磨,定佢真系唔好食...总之就系唔好有期望会好d食完第一转,就准入第二转,我们每个
其实入面环境都唔差。
天使之恋
好大件,但入面空心的,虽然几好味但唔饱肚。
朱古力窝夫
趣趣的好好味,有唔会好粉
榴梿忘返
芒果河粉
芝麻糊
唔知系我食唔惯佢生磨,定佢真系唔好食...
总之就系唔好有期望会好d
食完第一转,就准入第二转,我们每个人先叫了北海道牛奶
北海道牛奶
可能因为食左好多甜野既关系,只系食到佢好滑,但只系食到有少少奶味,如果大家去食可以先食左呢个先。
糖不甩
非常简单的糖不甩...但佢真系甜到难以接受
呢个朋友叫,因为这不是我所爱....

楼面两个姐姐几好人,话说因为我用手食过天使之恋同窝夫,所以只手有d糖浆痴左上去,但店入面冇toilet 冇得洗手,跟住佢地比左碗水我洗手。全过食野过程,态度都很好。

总结: 本人认为耐没耐食一次呢d都几开心架,虽然我系同几个男仔食,但如果同几个女仔去食,又唔多人又可以吹下水,唔洗咁贵又唔洗食咁多野,呢个都系一个不错的选择。很多女仔都爱吃甜品的。

题外话/补充资料: 团购入面一早讲清楚有d野只可以叫一次,所以抵唔抵在乎你食到几多,正常星期一至四去食1个贵既2个平既,就会抵返条数。我呢d分明就赚晒啦~hehe
2015-10-27
用餐优惠