2012-10-01
今日去一个几年无去既地方, 但唔系去返同一间野度食, 反而去左一间cafe. 如果系果边工作, 地方绝对唔难揾, 当然对于我呢d成日坐的士既就更加唔难啦. 讲返间食店, 门口招牌好明显系讲左有咩食, 我最钟意就系一去到门口就知有咩食, 唔驶要我估黎估去.今日食左一个9吋pizza, 一个鸭胸意粉, 一个三色法包, 一只大热狗, 仲有一杯冻奶茶.pizza既粉好足, 饼底唔会太松, 更唔会太硬, 芝士味唔会过浓, 仲有芝士粉比你自己加上去.意粉唔会硬, 易入口, 味道均匀.呢个三色法包简直要推介, 配个沙律真系好味到晕..最重要系个沙律唔会酸, 有好多地方既沙律都酸到唔想放入口之后黎只大热狗, 有无搅错, 好食到咁....点形容呢...um....配料新鲜, 条肠唔会咸最后系一杯好正既冻奶茶, 大家都知唔系间间野既冻奶茶都咁正, 呢间真系好好饮.ps : 个三色法包无相, 因为......太好味, 我未影就已经食哂.....sorry.听大厨讲, 黎紧仲会加新尝试 = 汉堡包, 下次我一定要去试, 试完再同大家讲佢得唔得
意粉唔会硬, 易入口, 味道均匀.
题外话/补充资料:
[b]题外话 : 无得顶呀, 呢间食店既招呼一流, 对食物同客人都好用心. 入到去一坐低就感受到. 厨师个型仔款真系无敌. 大家一定要去试下.[/b]