2021-10-04 163 浏览
💛Cookie Vission💛Cookie n Cream就真系好似食紧Cookie n Cream咁,都几正。如果系爱食Cookie n Cream嘅人绝对要试。甜度小编可以接受(重申一次,小编对曲奇甜度接受程度好高)London Fog (Earl Grey Cookie Dough + Vanilla Ganache)Vanilla Ganache系指一种由朱古力和鲜奶油组成的一种柔滑的奶油。所以佢入面嘅馅系有Vanilla Cream同朱古力,变咗佢个味会好丰富,好多,反而令Earl Grey嘅味唔出,有少少失望。因为呢个有Vanilla Cream同朱古力,所以个曲奇嘅甜度会高好多,小编就觉得甜。Half Baked Cheesecake (Pookie)佢其实就系酥皮曲奇,如果钟意食酥皮嘅朋友一定要试,不过小编就麻麻😉佢酥皮系好松脆嘅,同埋个底会用返正常曲奇㡳,都几特别,但个馅就麻麻地。
💛Cookie Vission💛
Cookie n Cream
Cookie  n  Cream
Cookie  n  cream

London  fog
London  fog

Half  baked  cheesecake  Pookie
外卖自取