2022-09-01 271 浏览
今日想食All day breakfast 查咗好几间新cafe,呢间比较平就去试试,order咗All day breakfast 同一杯冻Cappuccino ,咖啡味道唔错,好香咖啡味,好绵滑,无加冰,但够冻。。好好饮👍👍👍👍👍😋,All day breakfast 味道同菜式配搭都有惊喜,三色蕃薯条应该加咗蜜糖,清甜又不腻口,牛角包有少少蜜糖加酥脆,三文鱼同烟肉都不会过咸,烟肉都好瘦,黎麦沙律菜酱汁酸度刚刚好,香草肠煎到外脆内软,连配搭鹰咀豆都软度适中,清清地都好吃,整体觉得全个餐都非常好吃,而且难得$98All day breakfast 竟然系包杯黑咖啡,真系好抵食!希望继续keep住呢个水准,一定再去食😍😋,好食到忍唔住写番个食评!走的时候年青店员都好好礼貌!👍👍👍👍👍
2022-09-01
  • Cappuccino