4天前 0 浏览
见到有新开的面包店,淀粉宝宝当然被吸引😝😝星期日下午经过,人流唔算好多,唔需排队,即刻买返几个面包试试好欣赏店内有一部分面包是放在透明柜内,由店员帮客人夹的,疫情后,如果没有个别包装的自助夹面包的店舖都唔敢帮衬,总觉得别人夹面包时小北面双手会直接掂到面包,感觉不好,所以我所拣的都系由店员夹的✌🏻✌🏻希望店家之后所有面包都可以转这个方式啦好!来个面包巡礼这个忌廉芝士墨西哥辣椒贝果第一眼就吸引左我喇,有忌廉芝士再加辣味嘅面包实在少有,留返明天早餐食今日就试咗合桃牛油软包同埋车打芝士拉丝酥合桃牛油软包,系牛油而唔系奶油啊👍🏻牛油好香滑,合桃包好软熟,上面加咗一啲甜嘅脆脆合桃,睇落去好多牛油咁,食完一啲都唔觉得油腻,仲可以试埋芝士酥包底非常之酥脆,系有好多层的酥,而上面有焗脆左的芝士,再加上满满嘅车打芝士碎,喜爱芝士的不要错过依家只需登记成为会员,就可以即时减$20

好!来个面包巡礼

今日就试咗合桃牛油软包同埋车打芝士拉丝酥