2022-02-19 17 浏览
唔知道大家钟唔钟意食汉堡呢😍我就好钟意食汉堡包啦😛今次竟然见到原来有汉堡包可以唔要𠮶块面包转做班戟😂🥞另外普通嘅汉堡包都非常好食!套餐仲包括薯条同埋汽水添🥤-▪队长汉堡$76呢个个份量真系超级无敌大个🔥完全系一个人一定唔会食得晒𠮶种夸张嘅程度!松软但同时又香脆嘅面包入面夹住及煎太阳㶶边蛋🍳、生菜、肉汁超级丰富嘅牛肉汉堡扒、蕃茄🍅、香脆烟肉,再配合埋芥末酱超级juicy👍🏻▪️猪柳蛋班堡$52⭕️呢个真系超级无敌特别从来冇见过⭕️只此一家!超级无敌厚嘅pancake采用左微甜配方,闻落去有香浓嘅鸡蛋香味,中间夹杂着一层芝士同超嫩滑蛋以及惹味猪柳🐷呢个配搭非常新奇,有少少似食紧甜品不过都好好味😋▪转做番薯条+$10完全唔孤寒咁俾咗好多粗切嘅番薯条我🍠每一条都炸到刚刚好唔会太过火🔥食落去香甜软糯非常好味🍟▪转做鸡粒+$10超级香脆嘅外皮入面包住嫩滑嘅鸡肉🐔外层已经有轻微嘅黑椒同埋盐调味过所以唔会唔够味👍🏻呢个真系超级推荐大家一定要转食!
▪队长汉堡$76

▪️猪柳蛋班堡$52