2016-07-15 2589 浏览
老板话好耐冇去打边边~~大家都知~香港人~一年365都会打边~普通慨食得多~我ed小员工要自然揾试下新野比老板啦!~~ 环境 可能新开 十分企理同清洁!!尖椒皮蛋!睇个样见到见芫茜都觉得正!!出面好多系比几条算!造型唔错!味道呢!有少许辣同有少少慨花雕酒味!辣同果阵阵慨酒味互相帮助之下成只皮蛋即刻升左lv!!!e个好野丫!系椒盐龙趸皮!!!冇错系皮!可能你地会食过肉连住d皮/椒盐骨~但椒盐皮真系好少见!讲左咁耐 系时候讲反碟野啦!!碟野一放低就有一股炸蒜同椒盐味!入口外层香脆 中间层皮就有点点慨烟韧 一次有2个口感!!正炸!!食完前菜 打边边 d香料同配料!干净基本野就有晒架啦!值得一提系佢会有自制慨xo酱比你食!同酒店果d有得比架!汤低系龙趸汤低 完全唔腥 仲几鲜甜下 入面仲有几旧龙趸肉!!就咁都饮左几淡汤自制龙趸饺!!!唔易烂! 入面有一旧旧慨龙趸肉!提供左唔同慨口感!!出面比较小见慨鹅肠!整得好好!唔会一滚就细到唔见左 同好新鲜 冇怪味安格c牛牛!牛肉味浓郁!新鲜!冇根!!手切牛 我比较like 有肥令到更加滑 牛味都几好!滑滑滑鸡子 我冇食 同事食完话好正!用花雕酒浸过再滚佢
环境 可能新开 十分企理同清洁!!
尖椒皮蛋!睇个样见到见芫茜都觉得正!!
出面好多系比几条算!造型唔错!
e个好野丫!系椒盐龙趸皮
讲左咁耐 系时候讲反碟野啦!!
碟野一放低就有一股炸蒜同椒盐味!
食完前菜 打边边 d香料同配料!干净

安格c牛牛!牛肉味浓郁!新鲜!冇根!!
手切牛 我比较like 有肥令到更加滑 牛味都几好!滑滑滑
鸡子 我冇食 同事食完话好正!用花雕酒浸过再滚佢 唔会有阵阵味!!佢话出面好少会咁做!!
e个大爱
新鲜鱼标!!出面系极少见!就算有 都好少咁大个!!

新鲜 滚完都仲有只匙咁大
又唔腥!!
不过浓架时间就要吉爆佢!唔系滚唔到
菜单!!!!好似21:30有得平!
不过今餐老板卖单唔知几钱!

值得一食!下次会再去!XDXD
  • 椒盐龙趸皮