2023-09-05
今日去新商场-围方 行到肚饿😂见到凑凑火锅有新开业优惠好吸引,所以决定今晚食火锅🍲新店环境好大,坐得好舒服,仲有智能送餐机械人👍🏻入座就有正山红茶饮👍🏻高质我拣左麻辣+椰子鸡 鸳鸯锅,麻辣锅仲可以无限添加鸭血豆腐🤩肉类选择丰富🤩好多靓肉片👍🏻我拣咗美国牛肩胛,西班牙猪腩片,企鹅丸,章鱼小福袋牛肩胛:新鲜嫩滑👍🏻牛肉味香猪腩片:肥瘦适中🤤又肥美又滑口 企鹅丸:系墨鱼浆,造型可爱❤️ 口感弹牙小章鱼福袋:有原粒章鱼🐙内馅新鲜爽滑饮品有大红袍珍珠奶茶🧋见到就想试,用大红袍冲嘅珍珠奶茶真系一试就爱上,茶味够出,但唔苦涩,配成奶茶,又滑又香🤩好正 社交平台加入粉丝团仲有沙冰同茶冻送😉新店仲有好多开业优惠🤩依家黎食真系好抵👍🏻🤩凑凑门口仲有茶饮店,9月2日有个挑战好吸引👍🏻挑战成功仲有茶饮卷送!9月4-10日 系凑凑消费(未扣加一)满$1000 仲可以1折购买茶饮卷 🤩🤩 咁抵食又多优惠❤️约埋朋友下个星期再嚟食呀~~
我拣左麻辣+椰子鸡 鸳鸯锅,麻辣锅仲可以无限添加鸭血豆腐🤩
牛肩胛:新鲜嫩滑👍🏻牛肉味香
猪腩片:肥瘦适中🤤又肥美又滑口
企鹅丸:系墨鱼浆,造型可爱❤️ 口感弹牙
小章鱼福袋:有原粒章鱼🐙内馅新鲜爽滑