2023-05-20 83 浏览
尖东多左几间新餐厅,Awesome Bar & Cafe系其中一间,之前经过楼下见到条楼梯,就已经好想上去试下,终于约到闺蜜陪下我试试啦!首先睇下环境相先,系咪睇到已经好吸引好想去呢?美式炸鸡件配自家香橙蜜糖芥末汁一上菜个阵觉得好似dry左d,点知原来咬开后非常juicy,香脆嫩滑,即刻影多相张为炸鸡平凡,真系好好味,又脆又嫩!必食呀!西班牙海鲜意大利饭海鲜又多又新鲜,侍应仲介绍话系刺身带子,比平时既普通带子更好味,饭面上既芝士都好多,香浓美味,蕃茄酱同海鲜饭亦好夹喔~德国猪手配香柠蜜汁蔬菜呢个猪手系重点推介,唔可以唔叫!个皮脆卜卜,入面既肉非常嫩,比炸鸡更嫩滑!蔬菜有用牛油煎香,非常吸引~另外可以加$40蚊就有汤同饮品今日餐汤系薯仔忌廉汤,餐饮可以拣无酒精饮品,我地就拣左"Nothing",有椰子柠檬同菠萝,酸酸甜甜,好啱女仔饮呀!题外话,餐厅2月开张,店内环境好新净,亦好宽敞,侍应态度好好,又有耐心介绍食物,绝对系近期新爱既餐厅之一呀!

首先睇下环境相先,系咪睇到已经好吸引好想去呢?

另外可以加$40蚊就有汤同饮品

2023-05-09