2023-10-09
平时净系可以系公司楼下买到,冇霖到开到过嚟屋企附近!休息路过果断过嚟打个卡试下水😝超大嘅落地大玻璃,啱晒我心水,简洁明亮嘅ins风格装修,瞬间休息嘅心情都靓到爆☺里面嘅创意咖啡成日叫都觉得好似开盲盒咁🤣🥘蒲烧三层鳗鱼滑蛋饭上面撒满紫菜同葱花唔单止令到卖相好睇,更加丰富咗口感🤩大大块嘅鳗鱼一d都也唔孤寒,一🥄落去,一啖入魂嘅蒲烧鳗鱼,配上米饭同滑蛋,实喺太爽啦!🤩可能会有骨,记得要小心哦🤣☕初吻类似卡布奇诺嘅基底,上面撒有糖粉烧过,无论搅拌完定系直接饮,搭配下面嘅咖啡奶泡都有唔同嘅感觉,口感十分得意🤣可能系带微酸嘅咖啡豆整嘅,真嘅有一般形容初恋嘅𠮶种酸酸甜甜嘅爱情味🤣超多附近嘅上班族过嚟食,无论打包仲系堂食,我啱好40几分去到觉得太多人,就先去增值八达通,大约55分翻嚟就位置随便拣🤣想去打卡唔想咁多人嘅话2点去到,上班族都返晒工🤣基本都可以随便影,超容易出片😍虽然女收银员睇起身好cool咁,但系十分nice~蛋糕柜上有d饼干和乌结糖提供试食,超多口味🤩仲有装好一樽嘅咖啡渣,有需要可以带翻屋企,十分贴心👍🏻可惜𠮶个位置就做上班族,6点就闩门😭唔然有时候收工翻去都可以多个选择😫
🥘蒲烧三层鳗鱼滑蛋饭
☕初吻