2017-03-23 662 浏览
一个北角上班族黎讲..系北角LUNCH其实唔错,,食市又多,价钱虽然唔可以话抵,但起码唔离地先,而每日我都会想试下唔同新野.今日行过,见到铺头有位女士一直叫人入去食饭,我望一望入去,见重有好多位,心谂正啦,唔洗再揾位,但系食完就知道乜野事.先睇下餐牌,入海南鸡专门店冇理由唔食海南鸡饭架.咁就同朋友叫左一个海南鸡饭同古法海南鸡饭.先讲下个海南鸡饭,黎到黎落卖相唔错,重已经去左骨,唔错唔错,味道讲真真系好淡,,,D鸡肉冇味一样,饭同鸡系一样,都系冇味,我已经谂紧我系度食紧乜野,再讲下古法海南鸡饭,除左多左汁之外,其他系完全同海南鸡饭一样,唔通古法就系多左个D汁??讲真系北角呢间价钱又唔算太抵,而且附近仲有好多选择,我谂佢真系要谂下计,真系唔怪得咁少人入去呢间食野.正常海南鸡饭古法海南鸡饭

正常海南鸡饭
古法海南鸡饭