餐厅: 大安茶冰廳
资讯:

2022-05-30 633 浏览
几日狂风暴雨后,趁著天气稍稍放晴,即刻出去揾晏仔食😄🤭。记得之前睇YouTube 有条片访问左间旧式茶餐厅转手左比班年青人,即刻上网check check ,原来又刚刚系油麻地附近,甫即去餐厅门口视察现场。咦!仲有一个卡位,我地即刻入去,服务员亦即招呼入内就坐😬😬。坐下来好好睇吓餐牌,原来食物选择不是一般茶餐厅般那么多,最后都拣左几款试试😊😬⋯⋯点左: 京葱沙嗲牛肉比高(封门柳)五香肉丁滑蛋花生酱多士箩柚泡芙啡滑啡立刻以为少少嘢 但其实份量都几足,味道都不错,很有创意的食品制作心思😊。有机会下次可再嚟🤭🤭
几日狂风暴雨后,趁著天气稍稍放晴,即刻出去揾晏仔食😄🤭。

萝柚泡芙  +    啡滑
点左:
京葱沙嗲牛肉比高(封门柳)
箩柚泡芙
啡滑