餐厅: 樹屋 (H Code)
资讯:

2023-09-18 60 浏览
Pokebowl食得多,放假黎食食vegan,净化下心灵🧘🏾‍♂️呢间Treehouse一直喺我bookmark list,而家仲要愈开愈多分店,方便哂我再encore!! 一黎简左佢地signature bowl “Cedar”,有牛油果、椰菜、沙律菜加chipotle酱好freshhhh!!! 再add on combo $60 lemonade+番薯条+salad! 蕃薯条好香甜唔油腻🫶🏻🫶🏻Lemonade好真材实料,系鲜榨的!$60加得过!朋友就简左”Forest” burger,用上左酸种包,个汉堡扒用红菜头加蘑菇整,个texture好丰富,加埋番茄、红椒、生菜同埋个garlic sauce好开胃~Macadamia chocolate chip cookie🍪$40好好味!完全唔似系vegan, 好香!见佢用左椰子油同豆奶~超级推介!我觉得拍得住隔离cookie dpt. 又轻营啲🥳So far super like呢间餐厅减废concept!! 下次会试试build your owl bowl😍

好freshhhh!!!

蕃薯条好香甜唔油腻🫶🏻🫶🏻
Lemonade好真材实料,系鲜榨的!$60加得过!