餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

✅丼丼屋相信大家对丼丼屋都唔陌生 亲子丼真系每次嚟都必食😆今次见佢哋推出咗! 劲吸引!呑拿鱼粉丝嘅我就即刻去朝圣下😎🔆赘沢三种呑拿鱼定食 $118呢个定食系有3 款迷你丼,包括:赤身配酱油玉子丼大大件呑拿鱼赤身配上酱油渍蛋捞匀后每一啖都充满蛋汁😆更突显到赤身嘅鲜味同好滑😆炙烧拖罗.拖罗蓉丼呢款系我最爱!有拖罗蓉外仲有炙烧拖罗 可以满足到多重口感!啖啖拖罗蓉系个口里面融化😍 如果有多啲香葱就更正啦😈仲有炙烧拖罗 外层轻轻咁经过炙烧 一次过食晒两种口感 外层比较有咬口 而内层就保留到呑拿鱼本身嘅鲜味😍☺️特上中拖罗刺身丼厚切背中拖罗片一片片系丼饭面上点上少少嘅寿司豉油作调鲜!油脂丰富又肥美😀一个定食有晒3款唔同嘅丼饭 份量认真十足啊🤪除咗3款丼饭外 仲有前菜 同呑拿鱼汤!真系同平时嘅面豉汤唔同!有呑拿鱼肉系入面!饮落亦都有啖啖呑拿鱼香味😆
✅丼丼屋
相信大家对丼丼屋都唔陌生 亲子丼真系每次嚟都必食😆
今次见佢哋推出咗[赘沢三种吞拿鱼定食]! 劲吸引!
呑拿鱼粉丝嘅我就即刻去朝圣下😎

🔆赘沢三种呑拿鱼定食 $118
呢个定食系有3 款迷你丼,包括:

赤身配酱油玉子丼
大大件呑拿鱼赤身配上酱油渍蛋
捞匀后每一啖都充满蛋汁😆更突显到赤身嘅鲜味同好滑😆

炙烧拖罗.拖罗蓉丼
呢款系我最爱!有拖罗蓉外仲有炙烧拖罗 可以满足到多重口感!
啖啖拖罗蓉系个口里面融化😍 如果有多啲香葱就更正啦😈
仲有炙烧拖罗 外层轻轻咁经过炙烧
一次过食晒两种口感 外层比较有咬口
而内层就保留到呑拿鱼本身嘅鲜味😍☺️

特上中拖罗刺身
厚切背中拖罗片一片片系丼饭面上
点上少少嘅寿司豉油作调鲜!油脂丰富又肥美😀

一个定食有晒3款唔同嘅丼饭 份量认真十足啊🤪
除咗3款丼饭外 仲有前菜 同呑拿鱼汤!
真系同平时嘅面豉汤唔同!有呑拿鱼肉系入面!
饮落亦都有啖啖呑拿鱼香味😆