2012-01-31 367 浏览
前日(29-1-2012 Sun年初七人日)朝,同男友起身食早餐,由于大家乐太多人,而佢又赶时间,于是行o黎呢o度食,o黎到都几多人o架,不过都重有位,男友要o左$21.00o既通粉餐,有火腿通粉,煎双蛋同牛油方包,饮热柠茶.我要$18.00o既西多士餐,饮热奶茶.好快,两杯o野饮到o黎,之后到男友o既早餐,而我o既西多士最后到,西多士上o既牛油唔少,我涂好晒同加糖浆后就食啦.蛋浆同江记o既一样唔厚,但好过佢冇花生酱,o个个食评: http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2195700 所以呢o度系好啲,不过糖浆好似唔系几够味,我要落多啲至有啲味.而热奶茶呢我只加一茶匙糖,但味道偏淡,一般.而男友o既火腿通粉呢我食一啲通粉,觉得有啲过腍,男友食剩半件牛油方包,我就帮佢食埋佢,呢个冇乜问题吖.环境:入到o黎都几焗吓.卫生:原本睇佢o既餐具都几干净,应该冇乜问题,点知男友由佢o既早餐里面拎出一条钢丝o黎,噢!真系唔好意思.(有相为证)

环境:
入到o黎都几焗吓.

卫生:
一条钢丝
2012-01-29
$19.50 (早餐)