2019-07-13 103 浏览
麦当劳最近新出咗3款18件麦乐鸡滋味酱,分别系咸蛋黄酱、南乳烧鸡味酱同香草柠檬酱。一盒除咗𠮶三款新酱,仲有之前已经推出过嘅蜜糖芥末酱。.⭐️咸蛋黄酱—今次最令人期待嘅咸蛋黄酱,亦系最伏嘅😢无想像中咁好食,有啲失望。仲以为会有金黄色蛋黄沙,点知一开系好似芥末酱咁嘅样,食落咸中带有少少甜,咸蛋黄味仲要系加工嘅味道,试左一次已经唔想再食!.⭐️南乳烧鸡味酱—只可以话系普通嘅南乳酱,冇特别,仲要好咸,同麦乐鸡唔太夹....⭐️香草柠檬酱—呢只酱食落有淡淡柠檬香味,但我觉得系个味好似鱼柳包酱再加咗柠檬咁🤣🤣但比起前两种都仲可以接受到。.⭐️蜜糖芥末酱—虽然系旧款酱,但真系今次入面最好食嘅酱。总结如果大家够勇气可以去试吓打大佬,但系食完你就知道甜酸酱先系最好食🤦🏻‍♀.美味指数:2⃣/5抵食指数:2⃣/5再食机率:0%
18件麦乐鸡加4款滋味酱

⭐️蜜糖芥末酱—虽然系旧款酱,但真系今次入面最好食嘅酱。
美味指数:2⃣/5
抵食指数:2⃣/5