2023-02-17
出旺角最钟意去黑布街揾食,种类又多又够特别 😆 前排行过见到辛手村,见佢好文青风咁以为系 cafe,点知原来系食川菜,有干锅仲有串烧 😆估你唔到麻辣黑松露干锅·BB 辣麻辣黑松露干锅系辛手村自创嘅口味~ 估佢唔到之余仲好正 🤤 黑松露味超浓厚,麻辣更加令黑松露味更香,估唔到原来两样野咁夹 😋 配料我哋拣咗鸡软骨、鱼豆腐同埋浓汁牛丸 🤤 每种配料份量都超多 😍 特别推介鱼豆腐,吸晒满满嘅汁劲正!个干锅仲有娃娃菜、薯仔条同埋莲藕片,个莲藕片简直就系 MVP 👍🏻 系麻辣黑松露莲藕脆片 🤤串烧:辛手鸡肉棒串、川烧鱿鱼须串、川烧牛肉串烧得刚刚好,好 juicy 又有少少辣辣地,好开胃 😋柚子冰粉系我最钟意食嘅冰粉啊 😍 淡淡柚子香味,清清地又唔会太甜,食完干锅串烧再食个冰粉简直完美 😍饮品:荔枝乌龙冰茶、蜜桃乌龙冰茶睇我哋叫BB辣都知道我哋唔系太食得辣 🙈 呢两杯饮品真系好解辣,有果味之余又唔会太甜,冰冰冻冻咁,好正呀!😆除咗麻辣黑松露干锅,佢哋仲自创左日式寿喜烧味嘅干锅,我地已经谂好下次要试埋佢 😍 而且佢地夜晚 9:30 之后会变身酒吧 image 🤩 下次一于夜少少去再食过 🤤
估你唔到麻辣黑松露干锅·BB 辣
串烧:辛手鸡肉棒串、川烧鱿鱼须串、川烧牛肉串
烧得刚刚好,好 juicy 又有少少辣辣地,好开胃 😋
柚子冰粉
饮品:荔枝乌龙冰茶、蜜桃乌龙冰茶