2023-01-19
终于可以讲句,我黎朝圣啦😍😍😍!每次经过海之恋,都觉得佢有一种好特别嘅吸引力,餐厅装修好有feel,浪漫又时尚,街知巷闻既主打菜海胆三文鱼子竹炭乌冬,睇下我有咩评价😛❤️人气海胆三文鱼子竹炭乌冬系几特别,一啖可以满足哂品尝海胆同三文鱼既快感😌特别在于竹炭乌冬,成件事口感会好丰富浓郁,建议可以share食,一个人食可能会太Heavy!餐厅menu目不暇给,套餐系快靓正之选🙋🏻♀️晚市二人套餐由前菜、餐汤、意粉、主菜直落食埋甜品好丰富!海虾柚子汁凯撒沙律好开胃😛生菜切成一小块好挂汁!温泉蛋系精粹!海虾肉质爽口结实☺️蘑菇cappuccino高质!浓郁唔水,每啖汤都有丰富蘑菇碎,Like👍🏻👍🏻👍🏻附送既蒜蓉包好香脆,用嚟沾汤一流😍白酒蒜香蚬肉意大利面都唔错!海蚬都几大只无沙🙋🏻♀️白酒味香,酱汁浓稠挂面😋主菜香煎西班牙猪胺我都好满意😌做到外皮香脆,肉质软腍有咬口👍🏻猪扒香味都几特出🥹最后仲追加左一份巴马臣芝士薯条配松露酱,一上枱见到满满嘅芝士碎已经好有诚意!松露酱调配得好香浓👍🏻☺️总括黎讲,餐厅食物选择丰富又精致,口味到位😛不妨试下佢哋既outdoor,好有欧陆式阳台感觉,好有feel💫系值得
总括黎讲,餐厅食物选择丰富又精致,口味到位😛不妨试下佢哋既outdoor,好有欧陆式阳台感觉,好有feel💫系值得到访呢间餐厅既🙋🏻♀️!
Dinner Set for Two $538 (OpenRice 88折中)
| 海虾柚子汁凯撒沙律
| 海胆三文鱼子竹炭乌冬 $198
| 巴马臣芝士薯条配松露酱 $68
📍 荃湾海之恋商场1楼1006-1007号舖
🌟人均消费:$101-$200
🌟菜式:#goodgirltummy西式 #goodgirltummy日本菜
🌟地区:#goodgirltummy荃湾