间唔时都会嚟呢度食饭,贪呢度几好坐,装修又舒服。 今次见佢个Tasty Treat Combo 尝吃套餐 ($560) 转咗menu,又可以试新嘢啦🍽🌹五花肉玫瑰炖饭出色! 韩式玫瑰酱比例较得唔错,配炖饭度啱啱好唔会太腻,个辣味仲几香几过瘾! 五花肉口感几爽,食落感觉唔肥。火辣辣龙虾年糕🦞龙虾有咬口,年糕酱系带有少少辣味嘅茄汁底,配上年糕烟烟靱靱唔错。🦐大笑虾虾煎葱饼虾肉爽口,葱饼嘅葱油味重,又煎得够脆,食落几香口。🥜花生酱牛角包窝夫配千层拉丝龙须糖花生酱浓味够香,表面仲有啲花生碎增添层次同口感! 龙须糖有好几层拉丝,估唔到入面仲有花生馅! 再加埋炼奶,成件事好港式😋最爱奶酱❗️红当当火龙果沙冰 🍷沙冰味道系有啲火龙果、黑加仑子/🍇提子咁,系清新嘅水果味,唔会好甜! 饮到底仲有啲红肉火龙果粒粒添。🍫溶化朱古力(热)本身杯朱古力已经够浓,再加上朱古力碎同可可粉溶化向表面,感觉更浓厚😋

🌹五花肉玫瑰炖饭

火辣辣龙虾年糕🦞

🦐大笑虾虾煎葱饼
虾肉爽口,葱饼嘅葱油味重,又煎得够脆,食落几香口。

🥜花生酱牛角包窝夫配千层拉丝龙须糖

红当当火龙果沙冰 🍷

🍫溶化朱古力(热)

2024-02-26