2023-09-26
🧄前菜蒜辣无骨凤爪 $15一坐低就有一碟无骨凤爪,开头睇唔出系凤爪🤭 因为已经将凤瓜切到一口嘅size, 个蒜辣腌得好入味🐂原条烧慢煮牛肋骨 $388牛肉味道浓郁,烧得好够淋,仲微微带出左啲焦香,食落味道又有啲似牛腩嘅感觉,点埋佢配个自制牛肉汁好惹味😋🐔腿茸菜胆鸡 $148 半只半只白切鸡再淋上腿茸茨汁,个鸡肉皮滑肉嫩,就算鸡胸位都唔鞋👍🏻加埋个腿茸茨汁咸咸地更加带出个鸡味好香浓🐖奇趣脆皮猪手 $198呢个好出奇又CP 值好高,一碟好大盘应该有4个人份量😳 个皮烧到劲干脆好香🥹 个肉又淋,啲脂肪位又烟韧痴牙好正🤤 个油脂香丰富🥖金沙鬼马百花酿油条 $98热辣辣即炸上台🫠 个咸蛋黄好厚好多,啖啖咸蛋香😋 食咗两件都唔够喉,必点item🦀蟹肉菠菜豆腐盒 $128一碟有6件豆腐砖,豆腐酿咗啲菠菜喺面再一齐炸🥠虽然个豆腐外层炸到偏干,但胜在佢淋咗个蟹肉茨汁够多同鲜甜,淋上个豆腐面湿润个口感
🐂原条烧慢煮牛肋骨 $388
🐔腿茸菜胆鸡 $148 半只