2020-09-27 743 浏览
想食素食唔一定要去传统中式餐厅食芋头鱼斋卤味又或者去西式主打健康嘅餐厅, 呢间新潮精致素菜系另一个唔错选择!今次礼拜六去食午餐, 午餐set有3个course. 我哋两个人嗌左两个set lunch, share食可以试多啲野😸净系睇个菜名其实好难估用咩食材, 不过唔使担心佢哋嘅menu有详细介绍. 普遍嘅中式素食都会用豆腐, 蔬菜同菇类食材, 当然Miss Lee都用咗唔少呢啲食材. 特别之处在于佢哋好花心思将唔同食材混合一齐, 效果亦都好夹!! 不过我就略嫌酱料太多, 盖过咗食材原本嘅味道..▫️First corse - 开卷有益▫️First corse - 温菇芝新▫️Second course - 馅大包鲜▫️Second course - 青出于兰▫️Third course - 咕噜梅妹▫️Third course - 云海茫茫▫️Drinks - 绿绿无穷&热情如火▫️Set lunch menu▫️Drinks menu▫️Atmosphere

▫️First corse - 开卷有益
开卷有益