餐厅: 龍點心 (Eastcore)
资讯:

2023-05-05 128 浏览
误打误撞去嚟到呢间迷你版茶楼😁😁😁 门外一对卡通figure 实在太吸睛👀👀,再望餐厅内嘅装修, 冇得输👍👍我哋lee晚叫咗啲点心同两个蒸饭章鱼肉饼饭 $58 - 章鱼切到好碎,加饭一齐食,好香口, 肉饼又够滑。 我家老细秒杀lee个饭,最终连相都冇影到。🤣🤣腊肠润肠蒸鸡饭 $58 - 本人唔食润肠,所以试左少少 腊肠 and 鸡,都好香口,饭粒又唔会太硬太林。凤爪定黑椒金钱肚 $46 - 凤爪都系一般酒楼嘅点心味道, 金钱肚 好冧呀😀但系都几辣😛怀旧烧卖 $38 - 烧卖上面有一只大虾又爽又甜黄金流沙包 $38 - 个包系黑色㗎,好特别,上面有两划金色嘅嘢,唔通呢个就系黄金🤭一撕开个包就流左d奶黄咗出嚟,好好食豆腐布丁 $28 - 呢个一定要试,豆腐好香滑,唔太甜,大爱❤

我哋lee晚叫咗啲点心同两个蒸饭

怀旧烧卖 $38 - 烧卖上面有一只大虾又爽又甜