2020-08-13 335 浏览
中午路过太子,见到何车车仔面店 ,见到门面清新文青feel设计,~即刻决定同c6入去食碗车仔面!车仔面一直感觉系经典食物,但估唔到可以放系文青装潢中出奇地衬!见佢除左车仔面仲有好多炸物小食,食物款式都多😍😍叫左何车推介何妈饺子,竹笙,鸡翼米粉加麻辣。估唔到车仔都都有配菜,上枱时有芫茜,蒜蓉,干蒜未食都觉得香,加左麻辣汤底都好清好香口,唔油腻,饺子薄皮馅多!果然系推介,不过鸡翼未够入味,可以再浸耐d!c6叫左老何十𩠌车仔面,咩都有🤩有鱼蛋,鸡翼,猪大肠,鱿鱼,鸡翼尖,萝卜,肥牛,猪扒,猪皮! 样样小小但完全满足车仔面想食既𩠌,鱿鱼爽口,猪扒用左孜然粉先炸,好香脆可口! 萝卜鲜甜无渣,唔错!美中不足系今日无左水吧,无冻0茶,饮可乐!估唔到可乐系冰底上枱!正