2020-06-24
男人去滚,女人都可以一齐去滚,讲紧嘅系一齐去最爱嘅打边炉😏「去滚」喺铜锣湾新派嘅边炉菜嘅表表者,铺面装修已经唔少打卡位🥰天气时冻时热,真系一个星期打几次边炉都唔会厌!☺️ 小店绝对系低调地华丽,食物水准有惊喜,所以要写佢岀嚟介绍比大家🥰精心熬制嘅滋补鸡汤,鲜而不腻、味浓醇厚,非常足料,店员喺面前成个椰青到落去,一路食一路系咁饮d汤,梗系啦,椰子鸡有美颜功效嫁嘛🤗 意外地饮咁多都完全唔口喝!打边炉必点牛又点会唔拣呢🤫 至尊天九牛腩头肉味浓郁,油香同嚼劲都十足,推荐!仲叫左爽口弹牙嘅虾丸,识落唔会好黏身,弹牙胀卜卜令人食唔停口😹丫..不得不提,通常出街打边炉个人比较少食海鲜,一来价钱比较贵,而且会担心洗得唔干净。但见呢度都好企理,所以就叫咗客原只贵妃蚌,贵妃蚌肉厚又鲜美,如果加埋粉丝同吃就更加无敌🤣咸甜食物都非常岀色💕而且餐厅选择众多,我哋就拣咗出面比较少见嘅椰香脆麻花结尾下次真系要约多几个朋友仔嚟,咁就可以嗌多啲唔同嘅嘢嚟大家一齐试吓,呢度绝对可以encore!
咸甜食物都非常岀色💕而且餐厅选择众多,我哋就拣咗出面比较少见嘅椰香脆麻花结尾 下次真系要约多几个朋友仔嚟,咁就可以嗌多啲唔同嘅嘢嚟大家一齐试吓,呢度绝对可以encore!