2024-05-02
同啲旧同事食饭,一行五人叫咗一个二人套餐再散嗌其他嘢。个二人套餐包括左右一个韩式炸鸡,两个主食同一个甜品,(不过最后甜品漏咗单无上。。。)无骨炸鸡个人非常欣赏佢冇骨😀味道方面,不过不失传统韩式炸鸡嘅味道,以二人份量来讲,份量非常足够,另外亦都有啲薯条同沙律菜两个煮食,我哋分别拣咗芝士巴马火腿炖饭同韩式烤牛肉奶油阔条面有个煮食都系韩式同西式嘅fusion菜,整体感觉两样主食都好夹,唔会有一啲奇怪嘅感觉,亦都唔会觉得好heavy。另外我哋仲叫左明太子蟹卷表现不过不失蟹肉嘅味道唔算好突出海鲜炒年糕同单上面两个煮食一样都系有少许fusion嘅感觉,整体味道唔错酱烤牛肋肉有五件牛肋肉,味道OK,但略嫌有少许根,进食唔算太方便春日白桃花园窝夫,士多啤梨窝夫(不过无影相)窝夫上枱摆设igable,但味道一般,唔系特别突出虽然餐厅主打系饮品同甜品,我哋今次冇点任何饮品,但甜品个人觉得比较适合女士打卡,但味道就未到惊艳嘅感觉个人而言系比较欣赏佢嘅炸鸡同煮食反而服务方面,侍应生唔算非常主动,少许失望。
无骨炸鸡
个人非常欣赏佢冇骨😀
另外我哋仲叫左
明太子蟹卷
表现不过不失蟹肉嘅味道唔算好突出
海鲜炒年糕
酱烤牛肋肉
有五件牛肋肉,味道OK,但略嫌有少许根,进食唔算太方便
春日白桃花园窝夫,士多啤梨窝夫(不过无影相)
窝夫上枱摆设igable,但味道一般,唔系特别突出
个人而言系比较欣赏佢嘅炸鸡同煮食
反而服务方面,侍应生唔算非常主动,少许失望。