4天前 0 浏览
呢都嘅食物令人食得开胃,望住个餐厅嘅环境,整个食欲大增。望住个菜单,样样都想食,但又喺怕浪费食物,经过投票,最后决定试吓阿间泰嘅TOP【卤无骨猪手】。呢款猪手唔系一般哑禾,口感相营右属次,肥瘦得宜,真系比我哋惊喜攞叻 复制选取全部 哋一件不漏咁秒杀。泰咸蛋黄金单骨鸡翼就排第二,同猪手形成呢一个美妙嘅配搭,特别嘅咸蛋黄香酥,同著鸡翼肉质嘅鲜美相互映衬𣈱。😋😋蟹肉炒饭带埋稔辉威壮嘅蟹肉鲜味,与米饭互相咬合,一啖饭,一啖肉,一啖足够嘅满足!最后来到呢一款特色甜点-椰汁芒果黑糯米饭,明亮嘅黄色芒果与黑糯米饭形成强烈嘅对比,椰奶嘅香气伴随咗每一啖糯米饭,吃落真系正啊😝!食完晚餐后我哋每个人都饱得笑开颜,阿间泰俾到我哋一顿满意嘅晚餐,我哋每个人都食得好满足。