2015-10-28
朋友系荃湾附近工作,路德围附近都有好多嘢食...于是入左去呢间楼下冰室,见个名几得意同埋系用我最爱嘅番茄做主角,所以拣左佢。2条友太肚饿于是都嗌左唔少嘢....见佢话招牌,紧系要试下啦!份量都唔少架@@"番茄汤唔会好酸,午餐肉仲要厚切,炒蛋都几滑,虽然呢个组合系好多餐厅都有,但唔系间间都有水准,呢间算唔错!鸡脾大大只好好味!!瑞士汁唔会太甜,不过食鸡翼就有啲麻烦,因为佢全翼又大大只,食𠮶阵要小心,唔系就好易整到污糟晒架啦!一上枱就闻到好香!而且好足料...重点系啲意粉唔会好腍!酸甜味适中...一流!岩岩新鲜焗起,热辣辣,见到啲芝士溶晒...卖相一流!啲薯角无炸到过左龙,仲食到啖啖薯蓉,系咸左少少,但非常可口唔知点解去亲冰室叫杯红豆冰好似系常识咁...食红豆冰最怕咬落啲红豆发现入面仲系硬芯,呢间冰室啲红豆我觉得整得几有水准,粒粒红豆之余仲要起晒沙,好好味,就系甜左少少啫大大份,食饱饱离开,下次会再黎!
2条友太肚饿于是都嗌左唔少嘢....
见佢话招牌,紧系要试下啦!
大大份,食饱饱离开,下次会再黎!