2020-02-05
最近上网睇到有一间好特别嘅餐厅,系好似采用左高速快车黎送点心😂感觉非常之有趣同埋有特色而且佢哋系用迷你点心来做一个主打因为好多时平时去饮茶两个人食可能三四笼点心已经好饱啦食唔到其他嘢,而呢一度采用左迷你点三嘅话就可以俾我哋食到更加多唔同嘅款式再加上价钱完全唔贵我哋叫咗好多样嘢埋单都只系差唔多$200仲要唔收茶钱真系抵食过喺酒楼饮茶睇返个餐牌其实佢嘅食物选择都非常之多而且仲有几款主打所以今次就同朋友嚟试一试。佢呢度系采用左一个高速快车去运送点心去到你面前,非常有趣呢一个其实系一个虾饺嚟嘅佢整到好似条金鱼咁非常之可爱佢嘅虾系非常之爽口而呢一个好似箭猪嘅物体其实系一个流心包嚟嘅佢系新鲜炸起,所以食嘅时候要小心啲因为佢啲流心会慢慢爆出黎有机会热到个嘴而且个炖汤亦都做得非常之出色因为佢用了十足,好饮!而其他嘅点心整体来讲都算系一个中上嘅水平整体来讲呢一间餐厅嘅食物质素同埋性价比算系唔错
感觉非常之有趣同埋有特色
佢呢度系采用左一个高速快车去运送点心去到你面前,非常有趣
而且个炖汤亦都做得非常之出色因为佢用了十足,好饮!
而其他嘅点心整体来讲都算系一个中上嘅水平
整体来讲呢一间餐厅嘅食物质素同埋性价比算系唔错