餐厅: 龍點心 (軒尼詩道)
资讯:

2022-10-01 104 浏览
一龙大满足 $62食到呢笼点心真系大满足🤩外观精致 味道创新蟹粉菠菜香虾饺香喷喷 仲有鱼籽做点缀 推荐😍酸菜鱼凤眼饺有香浓花椒味 辣辣哋好过瘾笋尖虾饺王皮薄馅靓 啖啖肉😚松露野菌晶莹饺好多馅料咸蛋黄墨鱼烧卖外表普通 但系有内涵🤓豌豆桃子唔会太甜同太漏脆脆富贵脆米肠 $48脆脆脆米肠真系名不虚传😆小编相机食先 都保持到香脆用咗红米做肠粉更健康☺️仲有三种酱汁选择包括泰式辣酱豉油同花生酱觉得点泰式辣酱最夹大澳虾酱鲜鱿卷 $52馅料满满 有好多鲜鱿同虾😎用咗虾酱好特别 咸香味突出外面脆卜卜 里面够弹牙腊肠润肠蒸鸡饭 $56大大份 3个人share都够食😋腊肠润肠蒸鸡令到饭入晒味仲有饭焦添要一提吓只匙羹细细只啱晒樱桃小嘴连我食相都变得斯文啦🫢南北杏菜胆猪肺汤 $48猪肺汤清甜润肺🤤猪肺煲到好淋如果有多几旧就好啦拉丝菠萝包 $38超多芝士呀😝真系做到拉丝嘅效果菠萝皮香脆可口 包软淋淋记住趁热食呀新张期间仲有宫廷点心送 好惊喜🥳红豆饼烟烟韧韧紫薯红枣饼偏甜 卖相似冰皮月饼😂Overall食评最高5粒🌟)📌好味程度:🌟🌟🌟🌟📌回头度:🌟🌟🌟🌟🌟📌环境:🌟🌟🌟🌟📌服务:🌟🌟🌟🌟🌟

一龙大满足 $62
食到呢笼点心真系大满足🤩