2023-01-04 83 浏览
新嘅一年要食餐好, 一于试吓微辣大排档, 装修走怀旧风, 劲多打卡位啱晒影相, 而且嘢食都有惊喜😝✨怀旧蟹膏虾多士真系好耐冇食过虾多士! 呢个多士超足料, 配搭鲜甜蟹膏令到味道更丰富, 一人两块先够喉😎✨发记大香肠成个架上Presentation 好搞笑🤣 剪开啱啱好会跌落碟芥茉同辣酱! 条肠唔单止大, 外层仲烤到脆脆地, 点少少酱已经好好食🤤✨椒丝腐乳通菜即使出街食饭都想食个菜, 呢个通菜睇得出够嫩够新鲜, 入口完全冇渣🤩 加上腐乳味超级浓郁, 送饭一流✨咪走鸡上碟好似Angry Bird🤣 店员会即场加入米酒再点火㗎呢! 打开荷叶见到有成只鸡, 肉质好淋, 用筷子已经夹得开, 浸一浸充满酒香嘅酱汁食简直一流😍 配料方面有云耳同大量蒜头, 非常入味! 系我嘅必食推介😋

✨怀旧蟹膏虾多士

真系好耐冇食过虾多士!

✨发记大香肠

条肠唔单止大, 外层仲烤到脆脆地, 点少少酱已经好好食🤤

✨椒丝腐乳通菜

✨咪走鸡

上碟好似Angry Bird🤣
店员会即场加入米酒再点火㗎呢!