2021-07-26 65 浏览
今日放咗工去咗九龙湾,行到咁上下肚饿,见到茶木,又唔使点等位😂😂就简左佢食个早饭🥣呢间新装修,木系风格,同佢个名好衬🤣坐位舒服😌够宽敞。一睇Menu见到佢有个⭐️新登场⭐️既伴面🥢啱晒又唔想食汤面🍜又唔想食饭嘅我🤣。🐮牛三宝拌面 有金钱肚、牛筋、牛腱,全部都好入卤水味,唔会太咸,卤水流心蛋都做得唔错👍🏻个拌面真系好弹牙、好有咬口😚。🌶麻辣牛腩拌面 牛腩份量好足,不过overcook左少少🤏少鞋,但个面底好烟韧弹牙,加埋佢个麻辣酱唔算太over,成件事好夹😝。🍓草莓樱姫浓浓嘅士多啤梨味🍓加上香滑嘅cream,凉浸浸嘅沙冰喺夏天饮最啱🏖。🫖红枣枸杞桂圆生姜茶好大壶,入面嘅红枣、枸杞、桂圆都好足料🤣啱晒手脚冰冷嘅我,补补佢🧡

2021-07-26