2023-09-25 169 浏览
同朋友收工一齐食晚饭 去返平时食开午餐既饭堂 贪佢多选择 夜晚食就唔会咁多人 静静地倾下计咁晚上既 set 同午市唔太一样我地叫左2个$128 自选肉 钟意任何配搭都可以 最好就系咁 自选3款肉或海鲜或蔬菜我地分别叫左牛肩扒,鸭肝,鱿鱼 set ,友人叫左和牛汉堡,鸭肝,烧茄子,一齐share食咁就可以食到多d款等紧食物我地叫左啤酒Asahi 发现超级抵饮!$38支 有2大杯正 当chill下饮返杯都好正!仲有免费自助沙律吧、汤、饭(一碗)我地加左$5 可转满满紫菜饭或咖哩饭 好似牛角饭!牛肩扒,鸭肝,鱿鱼 份量都唔少!第一次自已烧鸭肝劲出色 可以烧到外脆内软 入口即溶 好油好香口!和牛汉堡又系好香牛味, 比较难烧!但值得花时间的 , 烧茄子刚刚好中和肉肥腻感!配饭食都好食!$38黑蒜油トト蚬, 好抵食!成个汤都蒜头有黑蒜的风味和口感,蚬配上黑蒜的香气和蒜油的浓郁味道!又平又抵既一餐,试到咁多野好唔错!2个人加埋$400都唔洗!可以自己烧下 又倾下计,饮返杯! 系冷气冻左d 其他性价比都好超值

晚上既 set 同午市唔太一样

和牛汉堡又系好香牛味, 比较难烧!

系冷气冻左d 其他性价比都好超值