2017-02-10 1147 浏览
今日去完花虚行街,夜左就同老公去揾食,系FB见话呢间唔错就食呢间,地址都容易揾,由太子道转右入荔枝角道就见!来到门前有几个人等位,大约8点,等左一阵有位,门口个姐姐好好人,比椅我地坐,又介绍d扒比我地识入到去环境oK,都有食扒气氛,我同老公叫左2个西冷,先来汤和包,汤够热,味道几好,包一般,尚可!到西冷来,系我地面前霖汁,要左克召汁,好大烟,好香克召味好惹味,要左7成刚好7成,有肉味,好霖但重有咬口,唔似平时出面果d一系硬,一系就梅肉一样,完全唔似系食紧70几蚊的牛扒,正呀!最后要左柠茶,好香茶味,一d都唔马夫,加2蚊就有大杯!最后一提,如食得蒜蓉一定要加,只要加2蚊,多左蒜蓉可以令牛扒提升去另一层次,唔系讲笑
来到门前有几个人等位,大约8点,

最后要左柠茶,好香茶味,一d都唔马夫,加2蚊就有大杯!
2017-02-08
  • 西冷牛扒