2018-01-10 227 浏览
琴日系东启德体育馆玩完攀石5知附近有咩食,好彩有同学带我黎呢间食,一入去已经见到坐满晒人,咁岩有台食完所以5洗等叫野食前紧系要望下左右隔离食紧乜先,见到好多人都系一碟蛋包饭,就知呢度既蛋包饭不容错过!我叫左酱煮猪软骨蛋包饭,仲配埋沙律架,好丰富卖相:一开始其实我唔知呢个系蛋包饭,因为块蛋冚得好靓,令我以为系炒蛋,小弟就好钟意食炒蛋既,所以见到佢就一定嗌呢个。酱煮骨方面,望到D酱汁咁深色,预计有返咁上下浓味。蛋之下内藏茄汁饭炒底。味道: 块蛋炒得好好,岩岩好熟到5会变形流浆又keep到劲滑再衬埋茄汁炒饭简直一绝!酱煮骨方面,个人认为D汁较甜,够结,猪软骨够淋。份量:有饭有蛋有𩠌仲加埋沙律,好难会5够大家食,仲要咁平50蚊都5洗,无得输!

我叫左酱煮猪软骨蛋包饭
,仲配埋沙律架,好丰富

蛋之下内藏茄汁饭炒底。

再衬埋茄汁炒饭简直一绝!

酱煮骨方面,个人认为D汁较甜,够结,猪软骨够淋。