HKU站启用咁耐, 今日先第一次”到此一游”, 随意沿住山道行上斜路, 发现一间文青cafe, 有别于其他cafe, 就喺门口位有张大枱, 完全勾起哂以前读U做project嘅回忆呢❤️. 而除左大枱, 当然有好几张二人枱for各JM闰蜜密密斟La!>新开promotion劲吸引, 只需order任何FOOD menu食品, 所有Drinks系***半价***啊! 正正子! >Pasta- Red Wine🍷sauce spaghetti w/ Turkey Breast *红酒烟肉烩鸭胸意粉* (HKD88)是日pasta有两款拣, 我地拣左个超香嘅意粉, cook off哂酒精嘅红酒sauce够浓稠, 意粉爽口弹牙非常挂汁, 烟肉鸭胸份量多, 鸭胸好易咬开, 最欣赏嘅就系嫩绿炒芦笋, 真正色香味俱全.>Toast- Avocado and smoked salmon toast w/ Green salad *牛油果🥑烟三文鱼炒蛋多士* (HKD78)身为牛油果控, 凡系有牛油果🥑嘅食物点可以错过呢?切片嘅Yummy牛油果🥑就喺烟三文鱼同炒蛋下层, 烟薰嘅醎

红酒烟肉烩鸭胸意粉

牛油果烟三文鱼炒蛋多士

身为牛油果控, 凡系有牛油果🥑嘅食物点可以错过呢?切片嘅Yummy牛油果🥑就喺烟三文鱼同炒蛋下层, 烟薰嘅醎香+有fluffy口感嘅炒蛋+刚熟啱食嘅牛油果🥑Toast, 一啖叹齐多种口感同味道, 绝对系用心之作👍🏻.
Hojicha  Latte

Hojicha Latte (HKD40 > HKD20)
感觉焙茶味道浓到一个点, 反而感觉健康D唔似连锁嘅糖水Latte, 拉花劲靓❤️❤️.
Earl  Grey  Choco

Earl Grey Choco (HKD42 > HKD21)
伯爵茶味同朱古力味道Balance, li个唔系间间cafe都做嘅味道, 推介推介.
2019-06-14
红酒烟肉烩鸭胸意粉