2024-12-23
呢间位于airside嘅冰室,座位宽敞,环境舒服企理,最重要嘅系价钱贴地,绝对系我同同事嘅饭堂!佢哋嘅是日午餐,星期一至五都有唔同选择,每日食都唔怕闷啦~我哋今日星期一过到嚟,就试咗佢哋嘅樱花虾海鲜炒饭,只系$69就有交易,已经配咗一杯热饮,加个老火汤只系加$3就有,而且都几足料好清甜!呢啲天气饮返碗汤即刻暖笠笠!🥰🥰除咗是日午餐之外,佢哋都有好多唔同选择,例如系做gym嘅人必备嘅三眼仔猪扒饭$72、超惹味嘅咖喱安格斯牛肉饭$88、非常signature嘅焗猪扒饭$75,呢度通通有齐,而且仲好好食!尤其是系咖喱安格斯牛肉饭,咖喱做到非常惹味,而且佢哋咖喱份量好多,牛肉亦都整得好腍好入味!另外,一定要讲吓三眼仔猪扒饭,真系蛋白质嘅来源,竟然除咗有三只蛋之外,仲有两块大大块嘅猪扒,非常非常抵食,当然仲要系好食㗎啦!另外佢哋嘅下午茶都好抵食,我就试咗生炸鸡髀配薯条 🍗🍟$48,鸡髀劲大只,鸡皮非常香脆好味,系非常邪恶,但系真系好好食嘅选择!🤩🤩另外,佢哋嘅下午茶餐已经免费送咗热饮,啱晒而家冻冰冰嘅天气!