2016-12-10 901 浏览
食素通常都会觉得系中餐既专利,但系完来用素菜做西餐一样得,仲几好食tim, 我都系第一次食。食物:叫左两个晚餐主菜-牛油果素鸡汉堡($95)同埋烧威灵顿卷配薯蓉($100),每个主菜配一个餐汤,一款沙律同饮品。餐汤今日系细细碗既蕃茄汤,因为无肉,所以几清。沙律可以6拣1,拣左藜麦同羽衣甘蓝。藜麦好得意,一条条好似虫虫甘,配埋青苹果,好fresh。羽衣甘蓝系好似配左千岛酱既生果沙律。牛油果素鸡汉堡份量足,有埋炸甜薯,系亮点。牛油果酱都好香,块素鸡就同街市买到既一样。威灵顿卷里面其实包住好多唔同类型既菇,钟意食菇菇味道既唔好错过。饮品可以拣热豆奶,热红茶,冻可乐,冻豆浆。环境:地方就一定唔好坐,我廿零个位左右,店面开扬,食完出面等紧既人就会望住你,一定唔好意思坐耐d.较迫!服务:无特别评价价钱:免加一

食物:

餐汤今日系细细碗既蕃茄汤,因为无肉,所以几清。

饮品可以拣热豆奶,热红茶,冻可乐,冻豆浆。

环境:

服务: