2020-02-22 793 浏览
同朋友嚟食生日饭,心思思左好耐。第一系睇中佢环境靓,第二系上网见啲嘢食几靓。订咗位8:30 ,佢都唔算多人。佢有$600几蚊嘅二人套餐。头盘至甜品,都算几抵食。仲有几款可以选择。但系我同朋友都想试唔同嘅所以最后冇选择到。上网见佢个慢煮牛面颊好吸引就叫咗一个。佢系夹住西瓜,辣辣甜甜咁咁几好食,不过就争小小牛味花雕蛋,酒味好浓,仲要系糖心蛋。出奇地好食,不过如果唔钟意酒味嘅就可能嫌佢太浓陈皮咕噜肉,呢个真系冇得输虽然好似家常小菜但佢嘅肉非常嫩,陈皮好香一啲都唔苦。真系要叫!鲍鱼椰皇鸡炖汤!椰皇非常之甜!佢系连南北行都入口即溶即系证明佢炖左好耐!相比起其他𩠌菜片皮鸭冇咁出色比较一般,但系现场即烤,所以比较需时最好前一日预订。现场order 大概要等一个钟

陈皮咕噜肉

片皮鸭