2021-08-17 34 浏览
餐厅主题是素食,采用新肉类(素肉),希望人们吃得健康,有助减少碳排放。职员服务好好,好快就安排我哋入座,亦都好有礼貌咁介绍佢哋嘅menu,最后我哋两个人叫咗2个set一开始饮左南瓜汤,甜甜地几好入口。之后食咗日式炒乌冬,虽然系素食,但味道都几好,比一般茶餐厅炒得唔油腻。之后就再食厚切豆腐虾堡配薯角,咬落几香几热,豆腐食落好特别好好味,口感似长洲大鱼蛋。之后饮木瓜阿麻子杏仁奶同香蕉花生酱杏仁奶,卖相好靓好lady,饮落都好香甜幼滑最难忘系老板娘好亲民友善,会主动同顾客倾计,吸收多啲意见,真系好有心去为顾客提供最好嘅服务和食物。整个晚餐食得好开心满足,因为环境,服务,食物胜过预期,下次会再嚟试其他食物。

一开始饮左南瓜汤,甜甜地几好入口。