2016-05-19 2291 浏览
之前嚟过不过啲野食普普通通如果接近要成80—90蚊的话系太古城又真系有好多选择所以好多时都过门不入不过今日放工谂住去yamakawa买件蛋糕慰劳下老婆大人𠮶时见到log on cafe好似有新野同之前唔同菜式选择少咗不过睇落几好食有个叫stay special嘅分类系咪真系咁special?饿饿地即管试下!"肉酱温泉蛋黑麦包"最岩重口味嘅我!原来新嘅menu有优惠可以加钱换yamakawa嘅蛋糕!哈哈都好横掂本来都谂住买蛋糕比老婆食!仲平咗!哗不得了!应该系成个焗嘅,一切开个包里面啲肉酱连温泉蛋「爸爸声」咁流出嚟!加埋邪恶嘅芝士混成一体,实在系正!?碟上面有啲黑色汁问过waiter原本系叫陈醋,酸酸May May,又几夹㖞⋯errrr⋯一介平民就真系唔试咩尊业嘅形容喇⋯就系好食啰!不过应该要跑番20km找数?呢次再度帮衬都可以话系有惊喜嘅有机会再去试下其他新野先!

同之前唔同菜式选择少咗不过睇落几好食

不过应该要跑番20km找数?

呢次再度帮衬都可以话系有惊喜嘅有机会再去试下其他新野先!
新餐牌
肉酱温泉蛋黑麦包