2022-11-08
Mikiki开咗间韩烧可以每人一炉~最正嘅系佢价钱好抵,几十蚊一个套餐都有,真系价廉物美🤩|韩式菜包黑毛猪五花300 g|呢个餐有名你叫饱住瘦身😂系因为佢系生酮餐,低碳高脂~配埋迷你沙律有菜食下就唔怕油腻啦~跟餐仲配韩风汤暖暖胃~|牛气十足 小排拼牛板腱拼横膈膜250g|呢个餐除咗有三款牛,牛小排比较腍,牛板腱就多啲口感~横隔膜就较有嚼头。三色前菜系泡菜、紫菜~夹埋烧肉一齐食口感更丰富~日本米白饭质感软糯有咬口~配埋饭素好滋味~跟餐同样配韩风汤😉|蓝柑白桃梳打|梳打系made in Italy来货,柠檬味唔会太甜,饮落好清新,新张优惠仲有7折烧肉必点~😍另外我都加咗几份单点,佢好处系可以点半份,每样试少少都得唔惊会太饱或浪费~牛大肠牛小肠都好入味,最惊喜系有韩国蜂巢猪皮点!系其他韩国店卖到好贵,呢度好平就食到~质素仲好唔错~烧走晒啲肥脆脆地好烟韧~必叫😆😆😆|芒果糯米糍3.6牛乳雪花冰|好抵食材料有雪糕、芒果、糯米糍,雪花冰系有奶味个款,唔使冰水个款,薄薄哋入口好幼滑~抵食!|香蕉朱古力牛角包窝夫|窝夫质感好出色,有酥皮脆脆地一丝丝嘅口感,咬落又唔会太肥,连埋香蕉朱古力呢个配搭good
|韩式菜包黑毛猪五花300 g|
|牛气十足 小排拼牛板腱拼横膈膜250g|
|蓝柑白桃梳打|
|芒果糯米糍3.6牛乳雪花冰|
|香蕉朱古力牛角包窝夫|
窝夫质感好出色,有酥皮脆脆地一丝丝嘅口感,咬落又唔会太肥,连埋香蕉朱古力呢个配搭good呀~