去完新商场过埋Mikiki 行下,见到呢间来自京都既吃茶店,比佢既窝夫吸引左最后决定喺度晚餐! 点左份set dinner menu既山葵卡邦尼意粉🍝,先有酸酸地既和风汁沙律菜,配浓郁海带味噌汤,好开胃。香滑流心蛋系卡邦尼灵魂,蛋汁拌匀菇菌、洋葱、烟肉、香草跟意粉,配上独特山葵气味,蛋香感更上一层,比起classic做法又有缓解滞腻感。和风芝心汉堡扒x黑毛和牛薯饼蛋包饭睇个名已经觉得好丰富,汉堡扒厚身胀卜卜,切开入面芝士缓缓流出,咬开和牛薯饼够香脆,和牛薯蓉香口软绵,配埋日本咖喱汁,相当有惊喜! 和风栗子窝夫配豆腐雪糕好厚既窝夫,即叫即做脆口又够蛋香,上面放满激多栗子蓉,口感软滑味道清甜,跟豆腐雪糕、cream、脆脆粒配送一口窝夫,丰富好味。竹炭鲜奶咖啡 Halloween快到啦!连latte都增添节日色彩,竹炭鲜奶面做左个鬼怪拉花奶泡,texture香滑,好有heart。

点左份set dinner menu既山葵卡邦尼意粉🍝,
先有酸酸地既和风汁沙律菜,配浓郁海带味噌汤,好开胃。

山葵卡邦尼意粉

山葵卡邦尼意粉