(非会员)
2010-03-29 72 浏览
头先刚刚食完返黎!LUNCH时间第一次食呢间,成日见到排晒长龙,应该系野食唔错,所以今日咪试下啰……老实讲,野食都唔错的,价钱都合理,但服务真系不敢恭维!前后坐底、食野、起身俾钱,只得十五分钟左右,个老板娘既物体不断赶头赶命咁叫你落order、食到一半就开始收野(杯、纸巾…),大写食完唔够两分钟,我杯冻奶茶饮左一半都无,佢又走过黎问埋得单埋(出面有几个人等紧),谷鬼气,决定走!隔离翠华都多人排啦,又唔见催人走!放LUNCH时间大家想多做生意,呢点可以理解既,但都唔使催得咁劲下嘛?唔好唔记得服务亦系好重要!无人话要你老板前老板后咁"针"茶递水服侍,但都唔好催人走啰……我地又唔系话坐多好耐,俾多五分钟,大家落一落隔,饮埋杯野实走!都赶住返公司啦!
头先刚刚食完返黎!

老实讲,野食都唔错的,价钱都合理,但服务真系不敢恭维!

隔离翠华都多人排啦,又唔见催人走!

2010-03-29
  • 云南米线