2023-10-20
鸡胸肉蜜糖沙律碗 ($92)慢煮牛面肉迷你红萝卜意大利饭 ($89)香甜士多啤梨法式多士 ($88)玫瑰鲜奶咖啡 ($42)提拉米苏咖啡 ($48)首先讲下鸡胸肉蜜糖沙律,可以见到成个份量都好大碟。一上枱第一个反应就系:哗!好似太健康㖞🤣🤣鸡胸肉系煎嘅,食落口其实又出奇地唔会太干身,而原来加埋牛油果🥑一齐食都系个几好嘅配搭🤩而慢煮牛面肉迷你红萝卜意大利饭就系高度推荐嘅!😍牛面肉煮到好淋,咬几下就已经散开哂。而意大利饭就唔会有好重嘅红萝卜味,反而就觉得芝士味比较浓,同埋成个饭都好creamy!自己一个人食哂嘅就真系会太滞🤣最好同朋友share啦!🤤🤤最后就系香甜士多啤梨法式多士🍞,成碟都好多士多啤梨🍓,多士整到好脆(记得衬热食!😋)而多士上面都加左啲cream同士多啤梨蓉,食落就唔会太干身,士多啤梨就一定唔会系好甜𠮶一种㗎喇,但都中规中矩啦。整体嚟讲都系几好食嘅!😜😜评分:8/10
慢煮牛面肉迷你红萝卜意大利饭 ($89)
香甜士多啤梨法式多士 ($88)
玫瑰鲜奶咖啡 ($42)
提拉米苏咖啡 ($48)
评分:8/10