2023-09-20
今天和同事往新蒲崗公幹,工作完畢正直下午又係搵地方醫肚嘅時候🍴行經仁愛街見一店舖門面幾吸引😍"Pizza Monster"一於入去一試.進入店舖感覺環境舒適🤩,店員又有禮.店舖採用手機apps落單非常方便.食品方面有:是日套餐、薄餅、焗飯、意粉、炸雞、小食和飲品等好多款選擇.我哋就點選了怪獸多寶(迷你批)🍕+羅宋湯套餐一份$59,黑松露芝士焗啡菇(兩隻)$96,黑松露雞柳炒意粉(無汁)$78,加多杯青檸梳打$15.店主很有心思,怪獸多寶迷你批以心形❤️圖案做餅底,(用來打卡📸比普通圓形pizza靚好多)餅上鋪上洋蔥🧅、青椒🫑、辣肉腸、火腿、蘑菇、菠蘿、牛肉和豬肉一起焗,,餅底厚度適中入口煙韌,加上咁多用料鋪面入口味道豐富😋😋,真的要比個讚👍黑松露芝士焗咖啡菇亦要推介畀大家一試,咖啡菇加上芝士和黑松露入口多汁,菇味濃香,正!👍👍👍黑松露雞柳炒意粉廚師炒得不錯,唔會太多油,意粉入口滿有黑松露和雞肉嘅香味,真的要慢慢咀嚼感受那濃郁味道啊!同事話食得唔夠喉,仲要加多個炸洋蔥圈一試,品嚐埋杯青檸梳打真的滿足了!"Pizza Monster"價錢優惠,食品有水準,客坐滿堂,值得推薦比大家!