餐厅: 聚寶堂
资讯:

好耐无嚟过蓝田汇景商场行街,经常都觉得呢度其实系旺中、葵芳嘅缩影,细个真系成日嚟呢度买衫🤣唔记得咗呢间系新装修定系以前都系呢个名,但依家换咗新招牌之后睇落光猛咗好多👍🏻menu:1️⃣ 鸡翼喇沙($58)面底配左新竹米粉,吸晒啲汤嘅精华🤭 而汤底方面拣咗BB辣,入口只有非常轻微嘅辣味,下次再嚟要试吓小辣或者中辣,果然喇沙真系唔辣唔惹味🤤 至于鸡翼嘅份量都唔少,一共有四只,食食吓先发现有一只匿埋咗喺米粉下边🤪🤪本身跟餐送咖啡或者奶茶,但无理由唔试吓珍珠奶茶㗎?所以嗌咗一杯少冰少甜,甜度主要来自占咗饮品差不多三份之一体积嘅珍珠,而奶茶底嘅奶味几香滑🍼

menu:

1️⃣ 鸡翼喇沙($58)

2022-06-29
午餐