2024-09-21
作为街坊嘅我地 见佢啱啱装修完 便再畀次机会佢 毕竟装修前 食过一次已经冇再帮衬差不多2年 估唔到 今次仲有惊喜 我同一个食儿童餐份量嘅朋友晚饭 但系佢要求我哋冇每人要叫一个set 我跟这个朋友嘅习惯系 一个set or main再加小食加甜品及酒 其实最终价钱 同叫两个set差无几 有时甚至更贵 但至少我哋食到自己想食嘅食物及份量 讲真 我地以为自己去咗欧洲 🤣食物 吾称得上难食 普普通通吧 但服务质素真系要 介绍一下 装修后请了 肤色较"黑"及"面"部无表情的外籍女侍应 我连水都唔敢叫佢加 再加上 另一个催你埋单的男侍应 哪种冰冷的语调 说 我们收十点 但我们九点九会开始清场 但9点40分 突然开灯 我地以为自己以前去卡拉ok被警察查牌 有点吓亲😑 总括而言 呢度附近 餐厅选择非常多 我地呢两个街坊决定去其他比较珍惜客人嘅餐厅 想感受一下我哋感受嘅街坊 快点来忘记介绍 曾经好欣赏嘅蘑菇浓汤 已经是过去式了
想感受一下我哋感受嘅街坊 快点来
忘记介绍 曾经好欣赏嘅蘑菇浓汤 已经是过去式了