2019-09-16 76 浏览
好耐无去中环和民啦,因为之前感觉好一般,服务一般,食物一般,环境一般。。今次再度光临系因为大公子经过见到有新餐牌,推出左佢最爱嘅和牛餐❤️原本我都婉拒,可惜大公子盛情难却,唯有就范啦😅一试之下,发现新装修,有惊喜🥰😍装修后,环境光猛,餐具整洁,感觉唔错👍🏻大公子挑选左和牛餐,索价近一千元,就试下咩质素😏先上刺身拼盘及寿司,刺身质素比以前新鲜,presentation都比以前好😲寿司都比以前好好多,以前质素差得很😮惊喜一小食炸番薯条配上蜜糖,感觉好清新好夹,而且相对以前嘅炸物,今次系冇咁油腻嘅,唔会油淋淋咁上枱,大公子食到一条都无得净😋惊喜二至于沙律就同以前系一样嘅,无咩分别,只系上枱个感觉铺排整齐d,无咁乱,都进步左👍🏻主角出场啦🎉系和牛扒同埋和牛火锅🥳一开始睇佢个价钱,觉得佢都系俾埋d好差嘅和牛嫁啦,实系掹车边叫和牛嘅牛扒。点之,大公子食左一粒后,大为惊讶,赞话竟然依个价钱,有依个质素🤩跟住我就抱住唔相信嘅心态试一粒,点知真系唔错,性价比算高👍🏻😮惊喜三大公子食牛无数,依块唔可以话系靓和牛,但依个价钱,依个质素,真系抵食🥴之后上埋烧蚝同烧带子,都几新鲜,无谂过和民会有依d质素嘅烧海鲜,
原本我都婉拒,可惜大公子盛情难却,唯有就范啦😅

一试之下,发现新装修,有惊喜🥰😍
装修后,环境光猛,餐具整洁,感觉唔错👍🏻
大公子挑选左和牛餐,索价近一千元,就试下咩质素😏

先上刺身拼盘及寿司刺身质素比以前新鲜,presentation都比以前好😲
寿司都比以前好好多,以前质素差得很😮惊喜一

主角出场啦🎉系和牛扒同埋和牛火锅🥳

之后上埋烧蚝同烧带子,都几新鲜,无谂过和民会有依d质素嘅烧海鲜,因为一向和民食物都比较中下质素,依次都算对辨👍🏻

最后以美味甜品作结,芭菲性价比高,套餐可以免费选择,好抵呀😍

今次体验好好,会再次光临,希望飨和民继续用心制作👍🏻😊❤️
2019-09-01
  • 和牛扒